Eduard Gafencu luptă pentru o nouă centură mondială la Arad

0
683

Numele mari ale kickboxingului mondial participă la Arad la ediția cu numărul 12 a Colosseum Tournament. Gala va aduce la Sala Sporturilor Victoria sportivi cunoscuţi, pregătiţi de legende ale acestui sport, printre care Remy Bonjasky, Peter Aerts şi românul Sebastian Ghiţă.
Aradul va fi puternic reprezentat la acest turneu nu doar pentru că îl găzduieşte, prin Eduard Gafencu. Elevul lui Ruben Stoia luptă pentru a doua centură mondială, la o altă ca­tegorie. Gabriel Georgescu, organizatorul promoţiei, consideră confruntarea lui Gafencu cu Ekrem Doruk, cel mai bun produs al şcolii de kickboxing al lui Remy Bonjasky, un moment istoric pentru sporturile de contact din România. „Un al doilea arădean, Marius Munteanu, de la şcoala lui Nagy Arnold va lupta într-o piramidă de grei, tot pentru centura Colosseum, pe care speră să o şi câştige. Pe lângă ei vin nume mari ale kickboxingului românesc, Sandu Lungu va înfrunta campionul Ungariei, Sebas­tian Cozmâncă va lupta cu tânăra speranţă a lui Peter Aerts, iar Adrian Mitu va avea o confruntare foarte grea împotriva unui alt tânăr talent din Olanda. Turneul adună sportivi din opt ţări şi va fi cel mai urmărit eveniment al anului, dintre sporturile de contact. Daniel Ghiţă, mentorul lui Eduard Gafencu, împreună cu Stoia Ruben, vor fi alături de Remy Bonjansky şi Peter Aerts”, a spus Gabriel Georgescu. Confruntările vor avea la Sala Polivalentă din Arad în data de 9 mai, începând cu ora 18 şi vor fi transmise în direct pe Digisport şi Fightbox. Biletele pot fi achiziţionate la Sala Polivalentă în săptămâna evenimentului şi pe entertix.ro.
De când a intrat în lumina reflectoarelor, sportivul de 26 de ani a terminat înainte de termen luptele cu Adrian Cibu (Colosseum București din luna septembrie 2018), maghiarul Titusz Szabo (Gala Campionilor de la Arad din noiembrie 2018) și olandezul Thomas Doeve (Colosseum București de luna trecută), iar la puncte l-a bătut pe deveanul Flavius Boiciuc (Colosseum Timișoara în decembrie 2018). DeySecurity, ManProtection, AgroKyl, BazaDesavoia, ProteineSuplimenteArad și AtleticVsa sunt susținătorii fighterului arădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.