Efectele eșecului cu Poli: Utiștii nu vor mai fi plătiți până nu vor mai adăuga 6 puncte în clasamentul ligii secunde

0
348

Conducerea „Bătrânei Doamne” a reacționat rapid după eșecul cu 2-0 în fața lui ASU Poli, chiar la Arad. Sancțiunile sunt de ordin financiar sub forma unor amenzi conform ROI, dar vizează și salariile și primele fotbaliștilor, ce au fost înghețate până ce „roș-albii” nu mai pun la păstrare 6 puncte pe finalul acestei stagiuni. Decizia nu e deloc surprinzătoare, atâta timp cât conducerea clubului UTA a făcut eforturi să ajungă cu plata salariilor aproape la zi chiar înainte de Sărbătorile de Paști. În plus, primele au fost achitate în întregime, iar o victorie în derby-ul cu timișorenii ar fi fost plătită dublu. Și asta în condițiile în care în conturile clubului nu au intrat bani de la Primărie în acest an.

Dar iată anunțul oficial al clubului fanion al Aradului:

”În urma înfrângerii de ieri, conducerea clubului UTA a luat o decizie suplimentară față de ce prevede Regulamentul de Ordine Interioară al clubului (ROI). În regulament sunt stabilite primele pentru victorii și penalizările în cazul înfrângerilor de pe teren propriu. Pentru rezultatul din meciul de ieri, toată lumea, (inclusiv staff-ul) va fi penalizată financiar conform ROI, iar pentru atitudinea avută în timpul jocului, plățile salariale și primele vor fi suspendate până când echipa va acumula 6 puncte. Avem datoria morală de a lua aceste decizii față de public, care a fost și de această dată la înălțime, mult peste prestația noastră. Le mulțumim tuturor!”

Ca să treacă din nou pe la casierie, jucătorii Campioanei Provinciei au nevoie de două victorii din meciurile cu: Universitatea Cluj (în deplasare), Aerostar Bacău (acasă), FC Argeș (d), Petrolul (a) și CS Mioveni (d).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.