Sebișul a plecat cu un punct de la Alba Iulia după un meci cu întoarceri de scor, ratări mari și o eli­minare.
Gazdele aveau 1-0 după o primă repriză strânsă, cu șanse la ambele porți. Golul „alb-negrilor” a fost înscris de David, care a șutat pe lângă Gakos, din poziție centrală, după o lansare excelentă a lui Tat.
Sebișenii au intrat mai montați în teren după pauză, iar în minutul 75 tabela arăta 1-2. Ruță a egalat cu un șut din lovitură liberă de la mare distanță, care în primă fază a lovit bara, iar mai apoi pe portarul Suciu înainte de a poposi în plasă. Ankomah și-a adus echipa în avantaj cu o reluare în stânga portarului după o centrare a lui Susan.
Ultimul cuvânt avea să fie însă al Unirii: Ciochină l-a faultat în careu pe S. Mureșan, fază la care a și încasat cel de-al doilea galben, fiind eliminat. Selagea a transformat lovitura de la 11 metri, stabilind scorul final, 2-2.
Sebișenii coboară o poziție în clasament după această etapă, până pe locul 5, iar peste o săptămână vor înfrunta Metalurgistul Cugir, echipa de pe locul 3.
Formații:
Unirea: Căt. Suciu- R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Vitinha (54, Goguța) – Al. Giurgiu – F. Morar (76, S. Mureșan), Selagea, Tat, P. Păcurar – An. David (79, Cr. Păcurar)
Național: G. Gakos – F. Goșa, Ciochină, Dumitrache – Mărgărit (60, Susan), Pintea (60, Ruță), Petculescu, Cl. Vereș – Ankomah – Enciu (87, Bi Nene), Szekely
Arbitri: Oct. Ciucanu, Cl. Șchiopeț (ambii Brașov), E. Biro (Odorheiu Secuiesc)
Observatori: D. Lucaciu (Cluj-Napoca), Ov. Tâlvan (Sibiu).

Recomandările redacției