Sebișul a suferit un șoc în această săptămână, după ce Călin Cojocaru a părăsit echipa după trei ani și jumătate pentru a semna cu ACS Poli Timișoara. Cosmin Merșca a preluat rolul de antrenor principal, și a avut un debut greu la Reșița contra unei echipe rănite și mai ales, în foame de puncte.
„Roș-negrii” au dominat partida de la un capăt la altul, dar nu au putut găsi drumul spre gol. În prima parte Ene și Staicu au trimis pe lângă din situații bune, iar Breșneni și Taciuc l-au testat pe portarul Gakos, însă grecul și-a păstrat poarta intactă. Singura șansă a oas­pe­ților în prima parte a fost lo­- vitura liberă a lui Ruță, dar șutul său a fost prins de Zimmermann.
În partea a doua, Ankomah a irosit poate cea mai mare șansă a Sebișului, șutul său fiind respins în lateral de portarul advers. În minutul 55, căpitanul Marco Enciu și-a lăsat echipa în 10 oameni. Atacantul Sebișului a reacționat la injuriile unui suporter, iar „centralul” Mihai i-a acordat direct cartonașul roșu. Dar, elevii lui Leo Doană, instalat de o săptămână la echipa reșițeană, nu au reușit să pro­fite de avantajul numeric și scorul final a rămas alb.
Pentru Sebiș urmează o confruntare pe teren propriu cu FC Avrig, a opta clasată.
Formații:
Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr (Prodan 83), Vlădia, Breșneni – Vadasis (Hrudei 81), Taciuc – Săulescu, Toma, Ene – Staicu.
Sebiș: Gakos – Goșa (Pop 71), Pîslaru, Dumitrache – Susan (Mărgărit 46), Pintea, Ruță, Cl. Vereș – Ankomah – Szekely (Petculescu 90), Enciu.
Arbitri: Ioan Mihai (Râmnicu Vâlcea) – Cristian Ilinca, Romeo Popa (ambii Craiova)
Observatori: Filon Mărgi­nean (Alba Iulia), Mihai Lăzărescu (Târgu Jiu).

Recomandările redacției