Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut. Acesta va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Din primele informații se pare că acesta nu a recunoscut nimic. 

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise.

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție. 

Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil. 

În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă cu ceilalți doi copii. Băiatul de trei ani și fetița de patru ani. 

Din spusele acestuia, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Atunci și-ar fi dat și ultima suflare.

A vrut să scape de cadavru

Tatăl vitreg nu a chemat ajutoare, ci a decis să se descotorosească de trupul firav neînsuflețit. L-a dus într-o valiză, pe un câmp, spun criminaliștii.

Cu toate acestea, în ciuda probelor adunate în aceste zile, bărbatul susține că nu el i-a dat foc. Varianta însă nu i-a convins pe oamenii legii. 

Anchetatorii au adunat și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și au colaborat inclusiv cu autoritățile din Ungaria. 

În total, 36 de familii din zonă au fost audiate. 

Ceilalți doi copii au ajuns în grija statului

Povestea spusă de bărbat va fi în continuare de bărbat va fi în continuare analizată iar astăzi va avea loc reconstituirea în apartamentul celor doi, pentru a reface filmul tragediei. 

Copilul nou născut și fratele de trei ani al fetiței ucise au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului.

Mama va fi audiată chiar astăzi de către procurori. 

sursa: https://www.antena3.ro

  • neagoitamonica spune:

    Acest criminal merită împușcat , în pușcărie nu merită să stea să mănânce din bani noștri și să aibă condiții căldură , mâncare și TV . Moarte pentru moarte criminal ordinar .

  • Alina spune:

    Acest om merita chinuit,sper ca într-o zi în România o sa se dea legea de a umili și schingiui aceste animale îmi doresc sa simtă durerea înzecit , care omoară suflete nevinovate! Dumnezeu sa aibă grija de suflețelul ei!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției