satumareEchipa din Podgorie a pierdut și cea de-a doua deplasare a stagiunii la două goluri diferență, însă, spre deosebire de confruntarea de la Reșița, a perforat poarta adversă. A făcut-o Sălăjan după o jumătate de oră de meci, însă Olimpia Satu Mare și-a revenit după pauză și, cu ajutor discret din partea arbitrilor, a întors meciul.
Totul a început cu o mare ratare a lui Monac, care a scăpat singur după deschiderea lui Cuedan, dar Anca Trip a reținut în doi timpi. Olimpia a răspuns prin Bujor, care a tras puternic de la 14 metri, dar Paşcalău a respins cu piciorul. Cuedan și-a încercat ținta de la distanță, balonul ocolind de puțin vinclul. Iar în minutul 30 a căzut și golul Pâncotei. Alex Sălăjan a primit un balon la 20 de metri, a tras pe lângă Bălău și Anca Trip a fost bătut la colțul scurt. Repriza s-a încheiat cu o accidentare nefericită a lui Gavrilescu. Mijlocașușl gazdelor a sărit la cap cu Huțanu și s-a lovit la cap, fiind înlocuit de Burlacu.
La pauză, spectatorii sătmăreni
i-au cerut demisia antrenorului Cosmin Bodea, dar Olimpia a revenit mai hotărâtă pe teren și, după încă două intervenții bune ale lui Pașcalău, au egalat: Munteanu a centrat pentru Bujor, care l-a incomodat pe Monac și a marcat pentru 1-1 (min. 51). Sălăjan, pe contraac, n-a reușit să profite, iar după cinci minute de la golul egalizator, asistentul Lucaciu a observat un henț în careul arădean, la Staicu și a dictat penalty. Căpitanul sătmărean Juhasz a transformat și „Oli” prelua conducerea. Intrat în minutul 64 în locul lui Apostu, Feier a agățat mingea în suprafața de pedeapsă și a înscris spectaculos, din foarfecă, 3-1. „Șoimii” au mai fost periculoși doar prin lovitura liberă executată de Flavius Cuedan de la 22 de metri, însă mingea s-a dus de puțin pe lângă poartă. S-a terminat
3-1 și Olimpia câștigă primul meci al sezonului, în timp ce pîncotanii rămân fără succes în campionat.
Formații:
Olimpia: Anca-Trip – D. Muntean, Bălău, M. Ioniţă, Iuhas – Gavrilescu (41 Burlacu), Schwarzkopf, Laso (61 Villand), Bic  – Apostu (65 Feier), Bujor.
Şoimii: Paşcalău – Maghici, Ugocian, C. Suciu, Vitu – Monac (56 Pantea), Issa, Cuedan, Huţanu (69 Dubeștean) – Sălăjan, Staicu (75 Lung).
Arbitri: Marius Chioran (Cluj-Napoca) – Călin Cimponeriu (Lugoj) şi Doru Lucaciu (Cluj-Napoca).
Observatori FRF: Mircea Bucur (Tg. Mureş) şi Alexandru Terheş (Oradea).

Recomandările redacției