O mare parte dintre elevii arădeni, revin de luni la cursurile on line

0
478

 Situația epidemiologică se schimbă de la o zi la alta. Astfel că, municipiul Arad a intrat, din nou, în scenariu roșu. În oraș s-a depășit rata de infectare de trei cazuri la mia de locuitori. Incidența calculată este de 3,69 de  cazuri la mie. Tot în scenariul roșu mai sunt și localitățile Dorobanți, Curtici, Șofronea, Pecica, Frumușeni, Nădlac,Vârfurile. În municipiul Arad și localitățile din județ aflate în scenariul roșu, scolile vor funcționa exclusiv on line. Exceptie vor face grădinițele și clasele primare, unde prezența elevilor va fi în unitățile de învățământ respective.

De la Inspectoratul Școlar Arad, aflăm situația  scenariilor de funcționare ale unităților de învățământ din municipiul și județ.  Conform scenariului unu, își desfășoară activitatea 236 de unități de învățământ, cu 20221 copii și elevi cu prezență fizică;

În scenariul  doi, își desfășoară activitatea 86 de unități de învățământ, cu 5076 copii și elevi cu prezență fizică și 2656 elevi on line.

Iar conform scenariului trei, își desfășoară activitatea 119 unități de învățământ, cu 14014 copii și elevi cu prezență fizică și 18382 elevi on line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.