ghiba

Cărţile sunt donate din partea elevilor

Elevii Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” Arad, vor sărbători vineri, 3 octombrie, Ziua Mondială a Educaţiei. Activitățile organizate în școală, dar și în afara ei vor avea ca scop evidenţierea rolului educației în dezvoltarea noilor generaţii de elevi şi recunoaşterea meritelor dascălilor în formarea culturală și cultivarea valorilor şi moralei unei societăţi care prețuieste cartea.

Elevii clasei a XI-a F, împreună cu diriginta lor, profesoara Nicoleta Mateuțiu vă invită să contribuiți la acțiunea de reciclare a hârtiei, care va avea loc în incinta colegiului în intervalul 1-3 octombrie. La finalul celei de a treia zile dedicate Zilei Mondiale a Educației, în 3 octombrie la parterul unui mol din Arad, între orele 11-13 se va desfășura activitatea – „Cartea care ne împrietenește“.

„Vă invităm alături de noi într-un periplu prin universul literaturii, care ne-a determinat pe noi, elevii şi diriginta clasei a XI-a F, să alegem profilul umanist al colegiului, dar și să visam la o lume mai bună, mai curată, mai frumoasă“, ne îndeamnă Nicoleta Mateuțiu.

Recomandările redacției