Elevii de la ,,Moise”, pe primul loc la geografie

1
282

Un grup de elevi de la Colegiului Național „Moise Nicoară” au obținut locul I, la Faza Națională a concursului Geomondis.  Echipa a fost formată  din elevii Lorin Micula, clasa a IX-a, Brianna Rațiu, clasa a X-a, Hugo Toth, clasa a XI-a și Radu Pătuleanu, clasa a  XII-a, fiind pregătiți de profesorii Alina și Radu Bereteu. Concursul s-a desfășurat la București, iar în competiție elevii arădeni au concurat cu elevi de la  cele mai prestigioase licee din țară.

Concursul Național de Geografie Geomondis este un concurs cu o istorie de peste 14 ani, dedicat elevilor din ciclul liceal pasionați și interesați de complexitatea și frumusețea fenomenului geografic.

Liga Studenților de la Geografie și Geologie este cea care a organizat competiția. Concursul este adresat tuturor elevilor din licee și presupune formarea unor echipe de către fiecare liceu, compusă din patru elevi din clasele IX-XII (din fiecare an de studiu câte un reprezentant), care se vor întrece în mai multe probe teoretice, scrise şi orale, cât şi practice, dovedindu-şi capacităţile şi cunoştinţele geografice acumulate, dar şi spiritul de competiţie şi inventivitate. Concursul a fost  jurizat de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Geografie şi Geologie. 

,,Un rezultat de excepție, care demonstrează încă o dată faptul că la ,,Moise Nicoară”, chiar și în condiții de pandemie și de cursuri online, se muncește pentru performanță. Felicitări elevilor și profesorilor pentru această reușită remarcabilă, precizează reprezentanții colegiului  arădean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.