Elevii de zece ai Aradului, premiați de către autorități

0
212

Elevii arădeni care au obținut media 10 la examenul de  Evaluare Națională și la Examenul Bacalaureat Național, sesiunea iunie-iulie 2021, au fost răsplătiți financiar de către Inspectoratul Școlar Județean Arad.  Astfel ISJ a organizat marți  15 septembrie 2021, un moment festiv de premiere a elevilor care au fost mândria Aradului în această vară.    

       „Elevii premiați astăzi reprezintă un model de comportament și atitudine în viața școlară, ambiția, perseverența în învățare și respectul pentru actul educativ, dovedite prin rezultatele de excepție nu doar la examenele naționale, definesc un caracter dezirabil al noii generații.

       Inspectoratul Școlar Județean Arad, prin festivitatea organizată astăzi, premiază elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională 2021 și Bacalaureat Național 2021, prețuind meritele excepționale ale acestora și eforturile depuse în drumul lor spre succes.

       Cuantumul stimulentului financiar acordat fiecărui absolvent este în valoare 3000 lei pentru absolvenții învățământului liceal care a obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021 și de 1000 lei pentru absolventul învățământului gimnazial care a obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, 2021. Activitatea s-a desfășurat în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Marius Sorin Göndör.

     Așadar,  Lile F. Tudor – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolvent învățământ liceal,   Neamțiu C. Marian Iulian – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolvent învățământ liceal, Palcu D.Oana Miruna – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolventă învățământ liceal și  Irina Răzvan Mihai – Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad-absolvent învățământ gimnazial au fost felicitați pentru rezultatele obținute la examenele din vară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.