În cadrul unor acţiuni sportive interşcoli o echipă formată din elevi ai cursului gimnazial al Şcolii Generale „Patrichie Popescu“ din Bata vor face astăzi o deplasare la Lipova pentru a participa la un miniturneu de fotbal de sală organizat aici.
După cum ne preciza Liviu Stoinescu, profesor de sport la Şcoala Ge­nerală „Patrichie Popescu“ din Bata, cel care-i antrenează pe copiii sportivi şi care-i însoţeşte la Lipova „minitur­neul de fotbal de sală băieţi la care participăm – şi care se derulează după formula «5+1» – se vrea o primă verificare a echipei noastre, precum şi stabilirea nivelului la care ne aflăm în comparaţie cu alte echi­pe de acelaşi fel. Pentru deplasare am primit sprijinul administraţiei locale care ne-a pus la dis­po­ziţie un   microbuz şcolar, miniturneul debu­tând dimineaţa de la ora 9“.
Deplasarea o fac următorii elevi sportivi ai cursului gimnazial: Darius Rus (clasa a V-a); Beneamin Rus (clasa a VII-a); Andrei Todincă (clasa a VIII-a); Marian Bordeţ (clasa a VII-a); Marius  Rotund (clasa a VI-a); Alexandru Boc (clasa a VI-a); Sergiu Mona (clasa a  VIII-a); Petrică Buhai (clasa a VIII-a). Aşteptăm cu interes date despre evoluţia echipei bătane la turneul lipovan.

Recomandările redacției