Elevii din Răpsig au de astăzi autobuz CTP pentru a ajunge la liceul din Sebiș

0
290

primar Ciul

Situația creată de desfiinţarea curselor de tren ale companiei Regiotrans pe anumite trasee a afectat și viața școlarilor. De exemplu din această cauză câteva zeci de elevi din Răpsig – sat aparținând de comuna Bocsig au fost în situația de a nu putea merge la liceu, la Sebiș.

După cum ne preciza Florin Ciul, primarul comunei Bocsig, situația extrem de neplăcută a necesitat eforturi (financiare) suplimentare din partea părinților și a impus măsuri imediate.

„Eu am luat legătura cu primarul orașului Sebiș, domnul Gheorghe Feieș pentru a găsi împreună o soluție după care am luat legătura cu președintele Consiliului Județean, domnul Nicolae Ioțcu. Domnia sa a fost extrem de receptiv la solicitarea noastră de a se găsi o soluție urgentă pentru acești peste 40 de elevi din Răpsig care trebuiau să ajungă la liceul din Sebiș motiv pentru care îi aducem sincere mulțumiri. Astfel, în aceeași zi când am făcut solicitarea – la câteva minute chiar, un reprezentant al Companiei de Transport Public (CTP) Arad a luat urgent legătura cu noi și în urma acestor demersuri și încă de mâine (astăzi, miercuri – n. red.) un autobus va fi la dispoziția elevilor din Răpsig, la ora 6,38 pentru a-i duce la Sebiș iar la încheierea cursurilor, autobusul va fi disponibil la Sebiș la ora 14,40 pentru ai aduce înapoi acasă. Prin urmare am înștiințat cu bucurie familiile acestor elevi că problema provocată de sistarea curselor companiei Regiotrans a fost rezolvată pozitiv la nivel de județ“ a descris pe scurt situația primarul din Bocsig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.