enelElevii Liceului Teoretic Sebiş s-au aflat printre premianţii concursului Play Energy, organizat de Enel. Play Energy este un proiect educaţional dezvoltat de Enel la nivel internaţional, în zece ţări, având ca scop creşterea gradului de conştientizare în rândul tinerilor cu privire la importanţa ener­giei. „Tema de anul acesta, «Pătrunde în inima energiei», a ajuns în peste 800 de şcoli şi la 40.000 de elevi din România, un număr de 334 de proiecte fiind înscrise în compe­tiţie”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
Premiul întâi în cadrul competiţiei pentru licee a fost acordat  Colegiului Naţional Grigore Moisil, pe locul al doilea s-au clasat elevii de la Colegiul Naţional Regina Maria din Constanţa, iar elevii de la Sebiş au obţinut locul al treilea, pentru proiectul „Electricitatea este… puterea mea”.
„În cadrul ceremoniei de premiere, câştigătorii au fost felicitaţi de conducerea Enel România, repre­zentanţi ai Ministerului Educaţiei şi ai inspectoratelor şcolare judeţene.  DJ Escu a fost gazda evenimentului, în timp ce Alina Eremia şi Dorian Popa au făcut un show memorabil pentru copii”, se mai arată în comunicat.

Recomandările redacției