Elevii merituoşi ai Școlii „Patrichie Popescu“, premiaţi festiv și anul acesta

0
233

serbare 2 serbare 4 serbare 6 serbare Bata1 serbare Bata2 serbare1Şi anul acesta serbarea de sfârşit de an şcolar de la Şcoala Gimnazială „Patrichie Popescu“ a fost prilej de emoţii şi bucurii, de aprecieri faţă de munca unui an întreg sau a unui întreg ciclu de viaţă. În ultimii șapte ani, elevii premianţi ai claselor a IV-a şi a VIII-a din Bata, pe lângă premiile din partea şcolii şi a Pri­mă­riei au primit premii (în bani) și din partea deținătorului Ocolului Silvic privat „Mocioni-Stârcea“  dar și a altor sponsori locali. La serbarea din acest an nu a fost altfel, au fost premiați copiii de clasa întâi, copiii din clasa a IV-a și copiii din clasa a VIII-a.
Spectacolul prezentat de copii a stârnit și anul acesta nume­roase ropote de aplauze din par­tea tuturor spectatorilor prezenți.
Astfel, la serbare au fost pre­zenți, pe lângă elevi și părinții acestora, cadre didactice, repre­zentanți ai administrației locale și o serie de invitați ce au re­prezentat investitorii locali tra­diționali.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.