premiere1 premiere2Şi anul acesta serbarea de sfârşit de an şcolar de la Şcoala Gimnazială „Patrichie Popescu“ a fost prilej de emoţii şi bucurii, de aprecieri faţă de munca unui an întreg sau a unui întreg ciclu de viaţă. De șapte ani, elevii premianţi ai claselor a IV-a şi a VIII-a din Bata, pe lângă premiile din partea şcolii şi a Primăriei primesc premii din partea deținătorului Ocolului Silvic privat „Mocioni-Stârcea“, până acum numărul lor ridicându-se la 50. La serbarea din acest an nu a fost altfel, dimpotrivă: s-a alăturat și firma SC PrestComConLux Lipova SRL pentru a mări „fondul“ de premiere. Anul acesta, în premieră, serbarea a primit și un nume – „Sărbătoarea recunoștinței“ și au fost pre­miați și… „absolvenții“ clasei pregă­- titoare.
„Ne bucurăm că oamenii de afaceri din zona noastră investesc în educația copiilor din comună, sti­mulând, prin bursele oferite un cât mai ridicat nivel de educație. Copiii sunt receptivi și se străduiesc din răsputeri să acumuleze cât mai mult și să obțină note cât mai mari. Din lista acestor investitori darnici fac parte și: DIABAS, firma de plopi energetici“ – remarca învățătoarea Delia Micurescu.
Astfel, au fost premiați copiii din clasa întâi – cu 4 premii întâi, dintr-un total de 9 copii; copiii din clasa a IV-a – cu 5 premii întâi, dintr-un total de 13 copii; copiii din clasa a VIII-a – cu 6 premii întâi, dintr-un total de 12 copii. De menționat că toți au înregistrat medii peste 9,20.
Un moment-surpriză a fost acela în care absolvenții clasei a opta s-au putut vedea într-un filmuleț făcut pe vremea când erau în clasa a patra, spre deliciul lor și al tuturor celor prezenți.

Recomandările redacției