Elevii notați cu 10 la examene, recompensați cu diploma „Arădeni cu care ne mândrim“

0
695

Performanțele elevilor care au promovat examenul celor 12 ani de școală, cu notă maximă au fost recunoscute și apreciate public. Vorbim despre cei patru elevi cu reușite deosebite – absolventele Diana Loredana Iuga şi Mara Elena Popa, care au luat nota 10 la Bacalaureat și elevii Liviu Octavian Murescu şi Laura Ştefania Preda, cu notă maximă la Evaluarea Naţională. Reprezentanții Consiliului Județean le-au acordat elevilor, diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pe scena Teatrului de Vară, în fața unui public numeros.

„Este deja o tradiţie ca elevii excepţionali să primească aprecierea noastră şi aplauzele arădenilor. Diana Loredana Iuga şi Mara Elena Popa au luat nota maximă la Bacalaureat, iar Liviu Octavian Murescu şi Laura Ştefania Preda la Evaluarea Naţională. Felicitări acestor copii extraordinari, părinţilor şi profesorilor care i-au ajutat să crească! Aradul se dezvoltă prin competenţă, cunoaştere, performanţă, avem nevoie de aceşti tineri şi de toţi cei care obţin rezultate remarcabile în educaţie. Ei vor deveni profesioniştii care vor duce înainte societatea noastră, în viitor!”, a spus Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Cât privește rezultatele la modul general, Aradul a avut o medie de 68,1 la sută cu medii peste 5, înainte de contestații. Procentul este chiar ceva mai mic decât în 2018, înainte de soluționarea contestațiilor. Media, la nivel național, a fost de 73,12%, înainte de soluționarea contestațiilor, ceea ce înseamnă că județul nostru este sub această medie.

Cel mai probabil, contestațiile nu au făcut schimbări semnificative în rezultate. Numărul total al elevilor arădeni care au promovat examenul național de Bacalaureat este de 1.648, în timp ce 1.273 au fost respinși.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.