Elevii Şcolii Gimnaziale „Aurel Vlaicu“ au câştigat o excursie la munte

0
391

tabaraUn Supermarket din România împreună cu Chef Cezar Munteanu derulează pentru al patrulea an consecutiv programul educaţional „Sănătatea începe din farfurie”.

Pe data de 04.06.2015, Chef Cezar Munteanu s-a întâlnit cu elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad. Misiunea declarată a programului a fost de a cultiva o atitudine pozitivă faţă de nutriţie, care să se dezvolte odată cu creșterea copiilor. După activitatea ineractivă desfăşurată alături de elevi, Chef Cezar Munteanui-a invitat pe toţi să participe la un concurs de machete cu tema „Experienţa mea cu Chef Cezar”. Până la sfârşitul lunii iunie, elevii din cele 15 oraşe participante la acest program, Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa, au trimis la Braşov machetele, cu sprijinul supermarketului. Marele premiu consta într-o tabără gratuită, pentru clasa câştigătoare, la Braşov, în perioada 30 august-4 septembrie 2015. Premiul a fost câştigat de elevii clasei a III-a B, de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad. Duminică, 30 august 2015, aceştia au plecat din parcarea supermarketului, pentru a-şi începe minunata aventură, de o săptămână.

Iată ce ne-a spus învăţătoarea clasei a III-a B, Hirina Bianca: „toţi elevii sunt încântaţi pentru că vor petrece câteva zile alături de Chef Cezar, care îi va învăţa să mănânce sănătos, să gătească preparate simple, sănătoase, să decoreze brioşe.Activităţile educative organizate într-un mediu non-formal vor fi un bun start pentru începutul de an şcolar“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.