Elicopterul intervine în căutarea băiatului de 7 ani, dispărut de ieri

1
3629
Apel din partea Inspectoratului de Poliție Județean Arad❗
❗❗L-ați văzut? Sunați la 112?❗❗
🔴Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale M.A.I., efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 7 ani, rătăcit în zona localității Vânători.
🔴La data de 9 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de unul dintre părinți că minorul, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, în jurul orei 16.30, a plecat voluntar de la domiciliu la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.
🔴Minorul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică.
Nu se cunoaște îmbrăcămintea.
🔴Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.
🔴Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 km2.
🔴Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat și elicopterul M.A.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.