Elisabeta Lipă, la al patrulea mandat la conducerea Federației Române de Canotaj

0
292

Actuala președintă a Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă este singurul candidat la președenția federației. Alegerile vor avea loc la 12 martie în cadrul Adunării Generale a FRC organizate la Târgu Mureş.

Perioada de înscrieri pentru preşedinţia Federaţiei Române de Canotaj în următorii 4 ani s-a încheiat. Doamna Elisabeta Lipă este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, iar domnul Valentin Gavril, Director al Clubului Sportiv Ceahlăul din Piatra Neamţ este unicul candidat la funcţia de Vicepreşedinte al Federaţiei“, informează, vineri, federaţia pe pagina oficială de Facebook.

Ne bucură faptul că astfel se va asigura o continuitate la conducerea Federaţiei care a obţinut cele mai bune rezultate din sportul românesc în ultimii 3 ani consecutiv. Performanţele extraordinare ale canotorilor români, fie că vorbim despre Lotul de Juniori, Lotul de Tineret sau Lotul de Seniori, au făcut ca Federaţia Română de Canotaj să se situeze, în ultimii ani, pe primul loc ca număr de medalii câştigate şi adăugate astfel în palmaresul sportului românesc. Suntem siguri că şi de acum încolo Federaţia Română de Canotaj va continua să facă performanţă şi să ofere românilor numeroase motive de mândrie“, mai precizează sursa citată.

Multipla medaliată olimpică şi mondială Elisabeta Lipă se află la al patrulea său mandat la conducerea Federaţiei Române de Canotaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.