Emoțiile simțite ca antrenor în meciul cu stadionul plin l-au încercat în premieră pe Balint

0
220

Laszlo Balint a mărturisit că a experimentat noi emoții la meciul cu FCSB, când arena „Francisc Neuman” a fost plină în limita locurilor disponibile. Cei aporximativ 8500 de suporteri au stârnit mari emoții pentru antrenorul principal al arădenilor, mai ales că UTA a fost aproape de o victorie istorică cu FCSB.

Ca jucător am mai trecut prin ceva asemănător chiar aici la UTA, dar au fost și câteva meciuri la CFR Cluj, în care am simțit tot așa întreg stadionul aproape de noi din primul până în ultimul minut. Ca antrenor, în schimb, trebuie să recunosc că este o premieră pentru mine. Pot spune că ceea ce am trăit duminică, lăsând la o parte partea sportivă și rezultatul, ca emoție și ambianță este și cred că va rămâne ceva unic. Oricum, e o bornă importantă în cariera mea în ceea ce pivește emoțiile trăite la un meci.

Am fost cu toții foarte pătrunși de tot ceea ce a însemnat atmosfera, pentru că am simțit o emoție fantastică venită dinspre tribună către noi, o căldură și o energie incredibilă. Sper să trăim astfel de momente și în viitorul important, mai ales că în această toamnă avem meciuri frumoase acasă. Iar faptul că toți spectatorii au încurajat din primul până în ultimul minut echipa, faptul că am văzut atât mulți copii, doamne, domnișoare, fac din stadionul din Arad ceva unic în România.

Eu am susținut mereu că noi avem un public minunat și că în momentul în care fanii vor reveni într-o proporție cât se poate de mare pe stadion o să avem o atmosferă unică în România și iată că acest lucru se adeverește. Totodată, văd că oamenii care iubesc cu adevărat UTA, din Arad, dar nu numai, sunt înfometați de fotbal și vin cu un aport important în tot ceea ce înseamnă evoluția echipei pe propriul stadion. Sper să o ținem pe aceeași linie, sper să avem cât mai multe meciuri în acest sezon «sold out», indiferent de ce capacitate vorbim plecând de la regulile postpandemice în vigoare”, a declarat Laszlo Balint, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.