Povestea emoționantă a Corinei, fetița nevoită să-și îngrijească singură cei nouă frați, deoarece ărinții muncesc la câmp cu ziua, pentru a avea ce să le pună pe masa.

Fetița cu ochii mari și luminoși, a fost întâlnită de Cristian, președintele Asocației ”Povestea Mea” în timp ce se afla în apropierea unui magazin. Corina dorea să cumpere câteva alimente, pentru a avea ce să le pună pe masă celor 9 frați.

Corina a emoționat tot internetul

Povestea fetiței a devenit virală pe internet, după ce a fost postată pe pagina Povestea mea. Cristian  a mers cu fetița  să-i cumpere diverse alimente, asta după ce i-a povestit acestuia, situația grea de la ea de acasă. Corina are grijă de cei nouă frați ai ei, cât timp părinții lor merg la câmp cu ziua, să muncească. Sunt nevoiți să facă acest lucru pentru a avea ce pune pe masă, a povestit fetița.

„Hainele le purtăm de la unul la altul, ne spălăm să ieșim în lume, să mergem la școală! Cu mâncarea ne este greu, suntem multe guri. Prima dată mănâncă cei mici, apoi noi, ce mai rămâne. Așa am fost crescuți, să respectăm!”, se arată în postarea de pe Facebook.

,,Eu mă satur cu o felie de pâine”

Familia Corinei locuiește într-o colibă, aflată la marginea Aradului. Acolo își duc traiul de multă vreme. „Familia ei locuiește într-o colibă, la marginea orașului. Acolo își duc traiul de ceva timp și nu văd nicio scăpare. Lipsa mâncării i-a împins la cerșit și spun că au zile în care fierb sau pun pe jar câțiva cartofi – doar atât! Cu ochii mari și un glas angelic, povestea despre frățiorul cel mic și nevoile acestuia. ‘Eu mă satur cu o felie de pâine, măcar pentru el să luați ceva!’ și lacrimile nu întârziau să apară!”, se arată în mesajul postat de Cristian, președintele Asociației ”Povestea mea”.

sursa : Asociația ”Povestea mea”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției