În acest sfârșit de săptămână a avut loc concursul sportiv de motociclism și ATV în satul Secaș, comuna Brazii, deși a fost o vreme răcoroasă, dar lipsită de precipitații, la un moment dat aveai nevoie să pui pe tine ceva haine groase. Amatorii de adrenalină, veniți din toată țara, nu aveau vreo problemă cu vremea de afară, erau neliniștiți înainte de începerea concursului. Așadar, înainte de concurs am stat de vorbă cu domnul Cătălin Mocuța, organizatorul și sufletul acestui concurs.

-Domnule Mocuța, ca organizator al acestui concurs, cum că îl țineți acum, pare destul de târziu din punct de vedere calendaristic?

– Pai nu este târziu, vremea ține cu noi, am fost susținuți de următorii sponsori – Consiliul Județean și Centrul Cultural.

– De unde sunt sportivii?

– Din toată țara, vreau să vă spun că avem terenul așa cum prevăd normele noastre sportive și avem un traseu de 17 km care va fi străbătut de motociclete și ATV-uri. Cei cu multă adrenalină, pe lângă cei care ne asigură buna desfășurare a concursului, fiecare respectăm și condițiile împotriva răspândirii virusului, impuse de pandemie.

– Noi vă urăm succes în activitatea sportivă.

Iată ce ne-a spus și domnul Nicușor Vesa, primarul comunei: „Suntem bucuroși că au ales comuna noastră să desfășoare această activitate sportivă, mai ales că la acest concurs participă concurenți din toată țara”.

 

Recomandările redacției