Juniorii mari ai „roș-albilor” au început cu o remiză anul în Campionatul Elite. La Târgu Mureș, Centrul de Excelență a condus de două ori, dar arădenii au avut pu­terea să revină, ba chiar să fie cei care să considere rezultatul final inechitabil.
Portarul UTA-ei, Denis Mure­șan, a luat două goluri din faze fixe (penalty și o lovitură liberă de la 23 de metri), dar până la pauză Țurcanu a redus din dife­rență. Puternicul atacant a pivotat în careu cu un adversar în spate și a înscris la colțul lung. Același vârf al UTA-ei a mai avut și o bară.
Vizitatorii au avut inițiativa pe tot parcursul reprizei secunde în căutarea egalării, ce a venit în minutul 69. Savin a fost cel care a pus latul din apropiere la capătul unui corner prelungit de pe colțul scurt de un coechipier. raportul barelor în această repriză a fost 1-1,  Mandache țintind-o în contul utiștilor.
Remiza o cam scoate pe UTA Under 19 din cursa pentru unul dintre locurile ce ar duce la turneul final, deși mai sunt destule puncte puse în joc. „Eu spun că se putea mai mult la maniera de joc, dar, din nou, când joacă Centrele de Excelență, intervine și factorul arbitraj. După părerea noastră, ar fi trebuit să ni se acorde azi două lovituri de la 11 metri, însă, la fel de adevărat este că și noi puteam să nu depindem de aceste episoade”, a spus Adi Ungur, antrenorul arădenilor, care i-a folosit la Târgu Mureș pe:  Mureșan – Iova, Savin, Rogojan, Revesz – A. Bodri (Lezeu), Bră­niștean – Mager, Pop, Mandache – Țurcanu.

Recomandările redacției