Erico da Silva este a patra oară în echipa etapei

0
326

Echipa arădeană are pentru a doua doua săptămână la rând, UTA are un fotbalist în echipa etapei Casa Liga 1. Primul a fost Alexandru Albu, care a marcat cu FC Hermannstadt. Fundașul a reușit o nouă figură frumoasă în prelungiri și a ajuns în „11-le” ideal al rundei cu numărul 23, conform LPF. Brazilianul a marcat pentru a treia oară în prelungiri de la începutul returului și a devenit și golgheterul UTA-ei, cu patru goluri în acest sezon.

Totodată, fotbalistul brazilian este jucătorul UTA-ei cu cele mai multe prezențe în echipa etapei făcută de revista LPF. Fiecare gol marcat în deplasările de la Botoșani, Voluntari, Iași și Buftea i-au adus lui Erico o prezență în echipa etapei.

Echipa etapei este formată din antrenorul Liviu Ciobotariu, cu Hermannstadt victorioasă în fața liderului FCSB: 1-0. Fostul fundaș al naționalei i-a „trimis” pe teren pe: Râmniceanu (Voluntari) – Sorescu (Dinamo), Turda (FC Argeș), Erico (UTA), Al. Vlad (Voluntari) – Mateiu (Craiova), Pires (Hermannstadt), Canadija (Astra) – D. Popa (Chindia), Montini (Astra), Al Mawas (Botoșani),

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.