Erico şi Roger au fost adăugați de LPF în „11”-le ideal

0
237

Victoria de clară obținută de UTA în fața celor de la Voluntari nu a trecut neobservată de către cei de la LPF, care au stabilit echipa ideală a etapei cu numărul șase. Astfel, primul „11” al etapei încheiat aduce și cei doi brazilieni ai echipei UTA, mai precis Roger Jr. cel care a dublat scorul arădenilor și Erico da Silva unul dintre fundașii de bază al UTA-ei.

Iată cum arată „Echipa etapei a 6-a” în opinia celor de la LPF :

Portar

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 28 de ani) – A apărat un penalty şi a mai avut o altă intervenţie decisivă prin care a ţinut toate punctele la Craiova.

Fundași

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 27 de ani) – Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. Cursele sale din banda dreaptă au pus mari probleme adversarilor.

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) – Stâlpul defensivei arădenilor a fost şi în acest meci la înâlţime, fiind imposibil de depăşit.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) – Pe lângă jocul bun din defensivă, a pasat decisiv pentru singurul gol marcat de roş-albaştri.

Bradley de Nooijer (Farul / 23 de ani) – O evoluţie consistentă. Şi-a trecut în cont a doua pasă decisivă din acest sezon.

Mijlocași

Roger Rodrigues (UTA / 25 de ani) – Introducerea sa pe teren în ultima jumătate de oră s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A contribuit la prima reuşită a arădenilor şi a marcat golul care a închis tabela.

Juan Cascini (Academica / 24 de ani) – A reuşit o dublă, golurile sale aducând primul punct în clasament pentru ilfoveni.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 33 de ani) – A înscris direct din lovitură liberă. A ajuns la 16 goluri în Liga 1, printre victime aflându-se toţi cei 3 granzi bucureşteni, FCSB, Dinamo şi Rapid.

Doru Popadiuc (Chindia / 26 de ani) – A marcat un gol şi a participat la acţiunea în urma căreia târgoviştenii au înscris şi a doua oară.

Atacanți

Jefté Betancor (Farul / 28 de ani) – Încă din primele meciuri în tricoul dobrogenilor, vârful spaniol se dovedeşte a fi un transfer reuşit.

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) – A înscris singurul gol al meciului de la Piteşti. A fost a 29-a reuşită din contul atacantului clujean pe prima scenă din România.

Antrenorul etapei

Mihai Iosif (Rapid / 46 ani) – Conduşi excelent de pe bancă, giuleştenii s-au impus în derby-ul de clasament şi au devenit întâia echipă din istoria Ligii 1 care nu a primit gol în primele 6 etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.