Erik Lincar și-ar dori ca meciul cu UTA să aibă loc de la ora 11:00

0
235

Turris Turnu Măgurele a pierdut două puncte importante în disputa cu FC Argeş, scor 0-0, în condiţiile în care teleormănenii au avut controlul absolut asupra partidei. Erik Lincar nu e mulțumit de programările făcute de FRF.
„Păcat că nu am avut luciditate în faţa porţii adverse. S-a văzut, clar, faptul că jucătorii acuză lipsa meciurilor lipsindu-le claritatea finalizărilor. Nu cred că Argeşul a avut vreo ocazie notabilă de gol, de aceea ne pare extrem de rău pentru punctele pierdute”, a declarat Eric Lincar la Sport Total FM.
Următorul meci urmează la scurt timp, joi după masa teleormănenii vor veni la Arad pentru a disputa meciul cu UTA. Însă Lincar nu este mulțumit de programul făcut de FRF și ar vrea ca meciul să aibă loc mai de dimineață.
„Nu ştiu cum să interepretez şi aceste programări, oricum toată lumea ne vede pe ultima poziţie a play-off-ului. Mergem la UTA, joi, la doar câteva zile distanţă de meciul cu Piteştiul. Mai mult, ora este una dificilă, 17:30, pe un teren sintetic care va fi un obstacol în plus pentru jucătorii ambelor echipe. Înţeleg raţiunea televiziunilor care transmit meciurile, dar de ce nu jucăm, de exemplu, la ora 11:00, când ar fi mai accesibil, din toate punctele de vedere”, a punctat Erik Lincar. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.