Gesanu-talpasloria a reușit să facă palpitantă ultima etapă, deși dimineață în Micălaca a sosit un adversar care și-a adus juniorii. Trupa lui Leo Pința a luptat pentru Roman Eșanu, care, preț de câteva ore, a deținut postura de lider al golgeterilor, deși avea un handicap incredibil față de Codrin Peii!
Semlecanul, cu 9 goluri marcate acum o săptămână în fața aceleiași echipe din Criș, contabiliza 38 de goluri, cu 11 mai multe decât atacantul Gloriei.
Vârful originar din Republica Moldova l-a depășit pe cel mai bun marcator al ultimelor ediții de Liga a IV-a, după ce a înscris de 14 ori contra celor din Chișineu-Criș! Și numărul golurilor putea fi și mai mare, pentru că blondul fotbalist a mai ratat încă o tonă de ocazii.
Până spre sâmbătă seară, când Semlacul juca pe terenul Progresului, tocmai împotriva echipei antrenate de Peii senior, Eșanu era cel mai bun marcator al seriei, ajunsese la cota 41. La Pecica însă, fiul a marcat de 5 ori în poarta trupei tatălui său, numără la final de an 43 de reușite, iar titlul de golgeter rămâne la el!

Recomandările redacției