Eșec în județul vecin: Luceafărul Oradea – UTA 2-0

0
252

lukacsDupă Șoimii Pâncota, echipa lui Muzsnay, nou promovată în Liga a III-a, a dispus și de echipă fanion a Aradului. Ambele goluri ale bihorenilor au sosit după pauză.
S-a jucat echilibrat în prima parte, cu UTA având un plus de ini­țiativă și posesie, precum și două faze de poartă. Hlistei a trimis pu­ternic de la 18 metri, portarul gazdelor a plonjat și a respins în lovitură de colț (3), apoi Szekely a reluat puțin peste transversală o centrare de pe stânga (13).
Dominarea arădeană s-a accentuat în a doua jumătate a reprizei. Din 7 metri, Szekely a înțepat o centrare a lui Polgar, mingea s-a dus pe lângă (24), Hlistei a tras fulgerător din fața suprafeței de pedeapsă, goalkeeperul bihorean Goia a scos de sub trasnversală (27), cei doi s-au întâlnit după numai un minut, golul a fost evitat de portar cu plonjon de lângă bară, apoi același Hlistei a fost protagonistul unei faze în care arădenii au cerut fără succes penalty (32). Chindriș a plecat mai repede la vestiare după o intrare mai tare, în locul său a intrat Tănase (37). Scor la pauză: 0-0.
Roli Nagy a modificat atacul, Rus și Petre au intrat în ofensivă, însă gazdele au fost în prim-planul reluării jocului, reușind să deschidă scorul prin R. Lukacs, 1-0. Fostul atacant al lui FC Bihor a transformat o lovitură de pedeapsă (49). Rus a replicat imediat cu un șut din 15 metri oprit de o nouă intervenție formidabilă a lui Goia (50).
Luceafărul s-a ținut bine după gol și nu i-a mai permis UTA-ei decât o șarjă, Burlă a avut o acțiune personală respinsă cu piciorul de același Goia (60). În schimb, echipa gazdă a fost concretă și a făcut 2-0: Modan a centrat de pe dreapta, iar Balla (fost jucător la ACU Arad) a reluat din 8 metri la colțul scurt (71): 2-0.
Ultimele minute n-au mai adus realizări în dreptul arădenilor, în rândurile cărora, exceptându-i pe Miron și Strătilă, și-au făcut loc toți jucătorii aflați pe banca de rezerve. Luceafărul s-a impus cu 2-0.
Formații:
Luceafărul: Goia – Drăgan, M. Popa, Ciuciu, Jude – Balea, Teședan, Țegle, Chiș – Zs Lukacs, Cigan. Au mai jucat: Tătar, R. Lukacs, Modan, Balla.
UTA: Anca-Trip – Polgar, Manea, Filaret, Burlă – Sorian, Chindriș, Jorza, Hlistei – Szekely, Curtuiuș. Au mai jucat: Ghiunghiuș, Lazăr, Vlad, Tănase, Dobrean, Costin, Petre, Rus, Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.