Eșec total pentru UTA în meciul cu U Craiova

0
250

UTA a jucat marți seara de la ora 19 împotriva echipei Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 28 din Liga 1.

Înaintea începerii meciului UTA se situa pe locul 10, cu 33 de puncte, fiind a doua cea mai slabă echipă din Liga 1 în ceea ce privește meciurile disputate pe teren propriu. Însă, una dintre echipele ce s-au remarcat în deplasarea cu 11 reușite pe teren advers.

Prima rundă de pe terenul „Ion Oblemenco“ a început în ritm accelerat. Jocul dintre cele două echipe a părea a fi unul promițător pentru echipa arădeană. Însă, nici craiovenii nu au lăsat garda jos dorind să se apropie de vârful clasamentului. După o primă repriză de uzură maximă, în care singurele șuturi pe poartă au venit din faze fixe, cele două echipe s-au retras la vestiar cu scor alb.

Cea de a doua repriză a început la fel de puternic, cele două echipe având dorința de a obține toate cele trei puncte. Deși UTA a avut șanse pe poarta craiovenilor, echipa lui Laszlo Blaint nu a reușit să își găsească poziția pentru a marca. Mai mult, în minutul 69 U Craiova reușește o fază pe care Florin Iacob nu o mai poate apăra și obține primul gol. Utiștii nu și-au găsit puterea să riște suficient pentru a căuta golul egalizator. Iar în prelungirile reprizei secunde utiștii au comis o eroare mare prin Erico care a atins mingea cu mâna. Penalty-ul a fost transformat de către Tudorie în gol iar diferența dintre UTA și U Craiova s-a mărit iremediabil.

Formații:

CS U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – Ivan. Pe bancă: Popesu – Vlădoiu, Fedele, V. Constantin, Bic, Camara, Tudorie, Mamut. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Shlyakov – Vorobjovas, Albu – Buhăcianu, Roger, Miculescu, – Ad. Petre. Pe bancă: Balauru – Peteleu, Ilie, Antal, Rusu, Tescan, Rus, Voinea. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Iulian Călin (Șefănești – Argeș) – Ciprian Danșa (Satu Mare), George Neacșu (Câmpulung Muscel). Rezervă: Sorin Costreie (Buftea – București).

Observator FRF: Aron Huzu (Sibiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.