Eșec usturător pentru UTA în meciul cu FC Argeș, scor 1-4

0
244

UTA a întâlnit marți seara de la ora 19 echipa piteșteană FC Argeș. Cele două echipe s-au confruntat într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii I, disputat pe stadionul „Nicolae Dobrin“.

Înainte de meciul cu FC Argeș arădenii se aflau pe locul doi în clasamentul Ligii I, în timp ce argeșenii se situau imediat sub pe locul trei.

Cea mai recentă întâlnire directă s-a disputat pe 23 ianuarie 2021, UTA – FC Argeş 1-2, marcatori Roger, respectiv Palic şi Deslandes.

Prima runda a început într-un ritm extrem de bun pentru UTA care părea că va construi faze importante. Drept dovadă arădenii au reușit în primele minute ale jocului să se pună în avantaj. Mijlocașul Alexandru Albu a reușit să marcheze în minutul 10 în poarta lui Greab după o combinație splendidă la care a luat parte și Adi Petre. Însă la scurt timp arădenii au fost egalați prin Grecu care a șutat în vinclul porții lui Iacob. Pentru elevii lui Laszlo Balint a mai urmat încă un moment în care au fost luați prin surprindere după ce Drăghici a reluat din foarfecă și cu ajutorul unei devieri, a reușit să treacă de poarta lui Iacob. Finalul primei reprize a fost unul plin de nervi în special pentru antrenorul arădenilor care spera la o victorie în acestă etapă.

În cea de a doua repriză lucrurile nu au stat foarte bine pentru arădeni. Chiar dacă aceștia au încercat să aducă mingea cât mai aproape de poarta argeșenilor aceștia nu au reușit să înscrie. Elevii lui Prepeliță au fost extreme de precauți și nu au mai oferit șanse arădenilor chiar dacă nu au mai presat arădenii la fel de mult. Pe final utiștii au nu reușit să mai facă față celor de la Argeș și au mai încasat două goluri usturătoare în minutele 88 și 90 prin Cristi Dumitru respectiv Malele. Arădenii se întorc acasă după o înfrângere rușinoasă dar și cu un loc mai jos în clasamentul play-out-ului.

Formații:

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Maric, Mușat – I. Șerban, Meza Colli – Grecu, Palic, Drăghici – Malele. Pe bancă: Croitoru – Leca, Boldor, Teles, De Jonghe, C. Barbu, Dumitru, Năstăsie, Honciu. Antrenor: Andrei Prepeliță

UTA: Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyaov – Roger, Albu, Vrobjovas, Rusu – Hora, Petre. Pe bancă: Balauru – Melinte, Roumpoulakou, Antal, Miculescu, Bustea, Rus, Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) – Alexandru Cerei (Cluj), Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare).

Observator FRF: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Observator LPF: Constantin Stătescu (București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.