Presa circulă peste tot, deoarece acesta este rolul ei, de a informa despre tot ce se întâmplă și cum noi suntem cam tot timpul prin județ, cam greu ne scapă câte o informație. Ieri am fost în zonă pe Valea Crișului și ne-am oprit pe la Sebiș. Am zis: hai să mergem pe la prietenul nostru pe la primărie, la domnul Cristian Feieș. L-am găsit tocmai în holul de la intrarea în primărie, împreună cu domnul viceprimar Turnea, la o discuție despre activitățile curente.

Ascultând discuția celor doi, deodată au intrat pe ușa primăriei două persoane: este vorba de Maria Moisă din Sebiș, alături de nepotul dumneaei, care se îndreptau spre primar, spunând cu lacrimi în ochi că au venit după adeverința de înhumare pentru fiica ei și mama nepotului, care a decedat în Germania.

Jacotă Veronica Maria, o tânără de 48 de ani a murit de o boală incurabilă. Drama familiei nu se oprește însă aici. Trupul neînsuflețit trebuia adus în România, mai precis în Sebiș și înmormântat. Mama decedatei nu avea posibilități să o aducă, dar a încercat pe toate căile să rezolve problema, așa că ajunge și la domnul primar. Domnul Feieș chiar avusese o discuție cu domnul Ovidiu Palcu, în care a explicat despre acest caz, iar rezolvarea a venit de aici, de la un om cu suflet mare.

Nu știu dacă mai avem noi asemenea oameni cu suflet ca și Ovidiu Palcu în județul nostru“, a precizat domnul primar. Iată câteva cuvinte de la mama decedatei: ,,Am auzit de acest om, dar nu-l cunosc, dar prin câte am trecut îl va cunoaște Dumnezeu, pentru că mă rog ca marea sărbătoare a Nașterii Domnului să-i lumineze toate drumurile și să fie alături de el și familia sa. Dumnezeu să-l ocrotească pe unde umblă”.

Deci, nu-i nimic mai frumos și mai lăudabil ca atunci când auzi vorbind de faptele bune făcute pentru semenii tăi. Un bătrânel ne-a urmărit, după ce am terminat discuția în fața primăriei și a zis tare: ,,Oare câți mai sunt ca acest om Ovidiu Palcu, că eu îl cunosc bine“, a precizat omul, și așa este.

Recomandările redacției