Etapa a III-a a play-off-ului Ligii a II-a vine cu programări ciudate. Meciurile se joacă în timpul săptămânii

0
321

Decizie total ciudată privind programarea meciurilor din etapa a III-a a play-off-ului Ligii a II-a. toate meciurile vor avea loc în primele zile lucrătoare ale săptămânii 20-27 iulie și nici un meci în weekend.
Chiar dacă până în momentul de față, în primele două etape, au stabilit ca meciurile să se țină în zilele de vineri – sâmbătă – marți, respectiv joi – sâmbătă – marți, acum, Federația Română de Fotbal și cei care dețin drepturi de televizare din Liga
a II-a au programat jocurile din etapa a III-a a play-off-ului într-un mod mai ciudat.
Etapa a III-a a play-off-ului se joacă luni și marți, 20, respectiv 21 iulie
Etapa nu va începe într-un mod clasic într-o zi de joi sau vineri, ci tocmai luni, 20 iulie. Atunci, de la ora 17:30, va avea loc prima partidă a rundei a treia: CS Mioveni – UTA Arad. Următoarele două meciuri sunt stabilite pentru ziua de marți, 21 iulie. Rapid – Campionii FC Argeș începe la ora 18:30, iar Turris Oltul Turnu Măgurele – Petrolul are loc începând cu ora 21:00.
Până atunci, miercuri, 15 iulie, de la ora 18:30, este reprogramat meciul din etapa 1 dintre UTA și Petrolul. Meciul ar fi trebuit să se dispute inițial pe data de 4 iulie, de la ora 17:00, însă a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19 descoperite în lotul echipei prahovene.
Toate meciurile vor putea fi vizionate pe canalele: DigiSport, TelekomSport și LookSport.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.