veresÎn zilele de 13 şi 14 iulie cartodromul SpeedPark din municipiul Bacău a fost gazda celei de a treia etape de Campionat Naţional de Karting Dunlop unde a fost prezent şi sportivul arădean Veres Gabor, legitimat la echipa Red Motors Racing Team. Pilotul arădean a confirmat buna pregătire şi a ocupat locul 2 la clasa PUFO, la numai 6 secunde de învingătorul manşei finale.
Ce remarcăm la această etapă au fost rezultatele din antrenamentele libere unde sportivul arădean a obţinut cele mai bune rezultate la clasa sa fiind primul dintre participanţi, iar în calificări a obţinut locul 2 la doar numai 7 miimi de secunde de ocupantul primului loc ce a fost in final şi învingătorul etapei.
Au contat la bunele rezultate atât antrenamentele conduse de antrenorul şi pilotul Andrea Raimondi pe cartodromul VikPower din Arad şi Red Motors din Timişoara cât şi cele două zile de pregătire technică şi tactică a cursei pe cartodromul din Bacău unde pilotul arădean s-a aflat a treia oară. Campionatul va continua cu etapa a patra la Bucureşti pe pista AMCKart unde tânărul pilot ajutat de familie şi de un prim sponsor Elmas-Pagad ţinteşte locul întâi.

Recomandările redacției