„EU RĂMÂN”, cu Blanca Doba, la Teatrul de Vară

0
323

Joi, 24 septembrie, începând cu ora 21:00, Teatrul de Vară va găzdui spectacolul „EU RĂMÂN”, un one-woman show cu Blanca Doba, spectacol regizat de Luana Hagiu.

Actriță a Teatrului „Maria Filotti” Brăila, Blanca Doba a câștigat pentru această interpretare PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ la Gala HOP, Gala Tânărului Actor, Costinești în 2017 și premiul „1/10 pentru FILM la TIFF” în cadrul aceleiași gale.

Textul original este scris de Blanca Doba și Luana Hagiu, împletit cu scurte fragmente din opere celebre.

„Vine un moment când simți că trebuie să vorbești despre tot. „EU RĂMÂN” nu vorbește chiar despre tot-tot, dar vorbește despre un tot important – un tot al meseriei și al frământărilor. Sunt gânduri, sunt momente și schițe, crochiuri din spatele cortinei pe care le-am ales, aranjat, pus în vorbe și mișcări într-o formă comică, ușor de înțeles și urmărit, însă nici pe departe superficială, ci dimpotrivă, plină de suflet. „EU RĂMÂN” este despre senzațiile actorului în ziua de spectacol, despre textele pe care toată lumea simte că le cunoaște chiar dacă nu le-a citit sau văzut, este despre dorința de a nu se termina reprezentația, despre glume și castinguri. Este despre teatru, dar văzut printr-un ochi exterior, care nu cere publicului să cunoască toate detaliile acestei meserii, ci doar îi oferă șansa de a “trage cu ochiul” în spatele cortinei.”,spune Blanca Doba.

Prețul unui bilet este de 21 lei / persoană (în limita a 150 de locuri, plată la fața locului doar cash). Pentru o mai bună desfășurare a organizării, spectatorii sunt invitați să își rezerve locurile la următorul număr de telefon 0724057002 și să ajungă cu cel puțin 30 de minute mai devreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.