„Eu te cred da’…tu mă minți“ aceasta este titlul piesei aparte, ce se va juca la Teatrul de Vară, nu peste mult timp. Piesa va fi pusă în scenă după „Old Love“.

Comedia „Old Love“ este programată pentru 17 iulie, de la ora 20.00. Distribuția: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru și Robert Tudor.

„Old love“ – „Iubire veche” se petrece în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei idecenii pe micul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului sau, MollyGraham, cu întâlniri sporadice și discuții condimentate cu umor, repede uitate de către ea. Însă, acestea își pun amprenta asupra lui, care dezvoltă afectivitate.  Dar pasul decisiv nu va fi făcut până cand cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat. Piesa are note dramatice

Revenind la „Eu te cred da’…tu mă minți“, aceasta este o adaptare a piesei bulevardiere ,, La Menteuse’’ scrisă de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Indiferent de trecerea anilor și schimbările timpurilor, situațiile ilare oferite de spectacol rămân în trend si gustate de public.

Piesa este despre o fată căreia îi place să „adapteze“adevărul cu minciuni şi poveşti scoase din cărţi şi adaptate la realitate, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune şi se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Familia fetei este formată din tată şi soră. Ei o cunosc foarte bine dar, din când în când, şi ei sunt prinşi în ţesătura minciunilor.

Din distribuție îi amintim pe Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Anca Dinicu. Piesa se va juca pe 24 iulie, de la ora 20.00. Reamintim că un bilet de intrare costă cinci lei.

Recomandările redacției