Eugen Neagoe, paralel cu realitatea după meciul cu UTA

0
219

 

Dacă UTA a reușit să se relaxeze puțin după victoria cu Astra, echipa lui Eugen Neagoe este destul de instabilă în acest moment.

După etapele în care acesta a lipsit de pe banca celor de la Astra din cauza suspendării, Neagoe a avut un moment de inspirație prin introducerea lui Merloi pe teren, cel care a egalat UTA. Cu toate acestea fundașul arădenilor Erico da Silva a reușit să readucă victoria echipei lui Balint.

 

Cred că am avut o atitudine bună, am controlat jocul din primul până în ultimul minut, dar, din păcate, am făcut greșeli foarte mari și la primul gol și la golul doi. Vorbim despre o fază simplă de atac a adversarului și un corner. Aveam oameni în marcaj, știam fiecare ce avem de făcut, dar am pierdut marcajul și am primit gol. Ăsta este fotbalul, în momentul când nu reușești să-ți marchezi omul la un corner pierzi jocul, așa cum am pierdut noi în această după-amiază. Mai sunt trei jocuri, avem putere, avem forță, am demonstrat acest lucru că putem să câștigăm împotriva oricărui adversar. Cu toate că sunt jocuri foarte, foarte grele pentru toată lumea, iar acest lucru l-am spus de când a început play-outul. Și anume că vor fi jocuri foarte echilibrate, fiecare echipă poate câștiga împotriva oricui, același lucru se poate întâmpla si cu noi. Trebuie, însă, să nu mai facem greșeli la faze fixe, să ne marcăm oamenii, pentru nu e prima dată când pierdem puncte din cauza acestor faze fixe, cu toate că le repetăm, le discutăm. Dar, dacă nu ești responsabil în minutul 89 când trebuie să ții un om și nu poți să faci lucrul ăsta…sau nu vrei să faci lucrul ăsta, așa se întâmplă”, a declarat Eugen Neagoe după meci.

 

foto:  Prosport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.