Eugen Teodorovici îl ironizează pe Ludovic Orban pentru supunerea faţă de un afacerist

0
524

Senatorul Eugen Teodorovici (PSD) îl acuză indirect pe premierul Ludovic Orban de supunere în fața omului de afaceri Mohammad Murad, după ce șeful guvernului a participat la inaugurarea unui hotel din Constanța, care îi aparține lui Murad. În luna mai, Mohammad Murad, om de afaceri și preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, care reuneşte hotelierii de pe litoralul românesc, se manifesta public, pe bună dreptate, în favoarea susținerii sectorului #economic cel mai afectat de pandemie – #HORECA. Tot el îl acuza atunci foarte vehement pe premierul #Orban că nu a luat nicio măsură pentru protejarea industriei, a celor 400.000 de oameni angajați și atât de afectați, precum și a celor 6 milioane de turiști care vin în vacanţă pe litoral❗️ Chiar dădea un fel de ultimatum Guvernului: „să se deplaseze imediat pe #litoral, până sâmbătă, 16 mai, o comisie formată din toate ministerele tangenţiale cu turismul, respectiv Muncii, Turismului, Economiei, Sănătate”, ca să găsească împreună cea mai bună soluţie❗️

Și premierul chiar s-a conformat și iute pe litoral s-a deplasat, în urmă cu câteva zile, la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, din Olimp, al cărui patron este același pătimaș om de afaceri Muhammad Murad. Întreb și eu, retoric, în continuarea multelor întrebări pe care le-am adresat acestui #guvern vândut: Domnilor Orban și Murad, sunteți amândoi mulțumiți?

Considerați că ați rezolvat toate problemele industriei HORECA?”, a precizat Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook. P.S. Felicitari Muhammad Murad pentru ambitia de a investi in turismul din Romania”, a precizat Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook. Hotelul Amfiteatru, pe care l-a inaugurat Ludovic Orbam, este deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din toamnă. Murad a anunțat că urmează să candideze independent, dar este cunoscut faptul că este un apropiat al PNL.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.