tricaDe miercuri seară, echipa emblemă a orașului are un nou staff tehnic. Acesta este condus de Eugen Trică și –i mai cuprinde pe „secundul” Nelu Ceaușu și antrenorul cu portarii, Ivaylo Petrov. „A început de doi ani această muncă, e la început de carieră, are toată încrederea mea”, a spus „principalul” arădenilor despre fostul goal-keeper al celor de la CSKA Sofia.
Trică nu mai vrea să vorbească despre trecut, despre incertitudinea ce a domnit toată vara în Calea Aurel Vlaicu, ci privește doar spre viitor. „Nu am dorit să vorbesc cu presa înainte de a semna contractul, acum e altceva. Poate credeți că nu știu în ce m-am băgat, că am venit cu ochii închiși aici, dar nu este așa. Dacă închideam ochii ajungeam, poate, la Brăila și nu la Arad. Cert este că nu mai vreau să mă gândesc la trecut, nu mai putem da timpul înapoi. Eu știu doar cine e UTA în fotbalul românesc și o pun lângă Steaua, Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova. De aici ple­căm la drum, sper să facem ce ne-am propus”, a precizat fostul mijlocaș al naționalei.
Întrebat ce-și propune la „cârma” Bătrânei Doamne, Trică a adăugat: „Des­pre obiectiv o să vorbim la iarnă. Acum suntem în căutări, încă nu am defintivat sută la sută lotul și cel puțin primele etape va trebui să le ducem mai mult din ambiție. Astăzi, echipa este la 60-65% din punct de vedere fizic,  dar o să ne revenim pe parcurs”.
Tânărul tehnician își propune să-i abordeze pe membrii galeriei și asta în condițiile în care majoritatea dintre ei nu este de de acord cu Adrian Marțian și manageriatul acestuia. „Mi-aș dori foarte mult ca suporterii noștri să vină la stadion, dar și în deplasări. Astăzi sau mâine aș dori să mă văd cu liderii galeriei, pentru o discuție față în față. Vreau să-i conving să suțină UTA și nu pe Trică sau Mar­țian”, a mai explicat olteanul.

Recomandările redacției