tricatgArădenii au tras două zile pentru un rezultat pozitiv în „fieful” uneia dintre formațiile cu pretenții din seria de Vest a ligii secunde. Meciul început sâmbătă și încheiat duminică l-a mulțumit pe antrenorul „alb-roșiilor”, care, pe de altă parte, spune că a trăit în premieră o experiență de acest gen.
„Nu mi s-a întâmplat niciodată să joc într-un meci întrerupt și continuat a doua zi. Bineînțeles, nici ca antrenor nu am mai trăit așa ceva și e destul de greu să gestionezi un astfel de moment. Le-am spus fotbaliștilor mei că riscăm să pierdem dacă nu rămânem la fel de concentrați și compacți ca sâmbătă. Știam că ne așteaptă 25 de minute pe viață și pe moarte, dar apărarea noastră a fost la înălțime. De fapt, toți băieții au luptat și muncit pentru acest punct. Păcat că nu am marcat sâmbătă, în cele 20-25 de minute pe care le-am controlat clar și în care ne-am creat 4-5 ocazii de gol. Duminică, ne așteptam ca echipa gazdă să forțeze mai mult, dar punctul cucerit e meritat”, a precizat Eugen Trică.
Pentru al doilea meci consecutiv, arădenii nu au primit gol, dar – e adevărat – nici nu au marcat. „Cred că am stat foarte bine pe faza defensivă. Târgu Mureșul a avut ocazii doar la capătul unor faze fixe, am fost compacți și responsabili. De marcat o să marcăm în meciurile ce urmează, sunt sigur de asta. Poate, chiar sâmbătă viitoare, când ne vizitează Vâlcea. Vrem să câștigăm neapărat această partidă”, a adăugat fostul internațional.
„Principalul” arădenilor s-a arătat extrem de optimist pentru viitorul echipei sale: „Echipa e în creștere, nu e simplu să pleci neînvins de pe terenul unei formații puternice. Încă două-trei săptămâni ne mai descurcăm prin forțe proprii, apoi avem informații că o persoană potentă financiar se va implica la club. E din Arad, nu degeaba tot repetăm că UTA e echipa Aradului”, a mai spus tânărul tehnician.
De luni dimineață, „alb-roșii” pregătesc meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, care s-ar putea juca sâmbăta viitoare, la ora 13.

Recomandările redacției