Eugen Trică, în vizorul Chiajnei: „Sunt antrenorul UTA-ei cel puțin până pe 11 martie”

0
149

tricautaDacă până acum amânările Comisiei de Soluționare a Litigiilor în cazul plângerii depuse împotriva demiterii sale din funcția de antrenor al „Bătrânei Doamne” nu l-au afectat prea mult pe Eugen Trică, lucrurile s-au schimbat puțin începând de ieri. Înfrângerea rușinoasă suferită în fața Stelei îi complică existența lui Ionuț Chirilă la „cârma” Concordiei Chiajna, iar ilfovenii s-ar fi orientat deja spre tehnicianul oltean. Acesta a și asistat ca spectator la confruntarea din Ghencea și, din câte se pare, a avut și primele conctacte cu conducerea „verzilor”.
Deocamdată, fostul internațional nu dorește să vorbească despre posibilitatea de a reveni pe banca unei echipe de Liga I și asta pentru că: „În momentul de faţă sunt sub contract cu cei de la UTA, dar ei au depus o plângere la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor. Eu pot antrena o altă echipă, ei însă, nu îşi pot legitima un alt antrenor până pe 11 martie, când va avea loc ultimul termen. Dar şi atunci, doar dacă respectiva comisie le va da dreptate. Ei nu mă pot da afară, pentru că am o clauză în contract”, a spus Trică, preluat de liga2.ro.
Așa stând lucrurile, olteanul ia în calcul și o întoarcere pe banca arădenilor, dacă Federația decide că utiștii trebuie să-i achite clauza de 10 mii de euro, iar Marțian nu va avea posibilitatea să o facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.