tricavalcCum Concordia Chiajna l-a reconfirmat pe banca tehnică pe Ionuț Chirilă, Eugen Trică e deschis și altor oferte. Una dintre acestea a venit chiar în aceste zile de la Farul Constanța, grupare ce s-a despărțit de Ștefan Petcu după înfrângerea (1-3) din amical cu ACS Berceni.
Președintele „marinarilor”, Giani Nedelcu și Trică au ajuns la un acord de principiu, însă antrenorul încă nu și-a reglat toate conturile cu „Bătrâna Doamnă”. „Mi-am dat acceptul de principiu să preiau Farul. Pe de altă parte, am un litigiu cu UTA, însă îmi voi contacta avocatul să văd dacă pot semna. Dacă nu e nicio problemă, cu dragă inimă, merg la Farul”, a precizat fostul internațional, preluat de liga2.ro.
Ca și UTA, constănțenii nu au o situație prea bună în clasamentul ligii secunde. Cu 15 puncte (cu 4 mai multe decât „textiliștii”), echipa de pe Litoral ocupă poziția a IX-a în seria întâi și, cel mai probabil, va juca în play-out. În afară de Campioana Proviciei, Eugen Trică le-a mai antrenat doar pe Juventus București și CFR Cluj. De la UTA, olteanul a fost demis în luna noiembrie, dar a contestat decizia la Federație și în Instanță, legându-se de neîncasarea clauzei de reziliere a contractului în valoare de 10 mii de euro.

Recomandările redacției