europaEuropa, căreia îi vom adăuga de acum înainte „Chișineu Criș“ în denumirea completă, e în faţa unui exament pe care, cel puțin teoretic, îl va trece. Echipa condusă de Karoly Gombos și Daniel Cherecheș e astăzi pe terenul junilor de la FCM Turda, acolo unde singura variantă acceptată e victoria.
Trupa din Turda s-a dezumflat rapid după ce problemele financiare au dus la despărțirile de toți fotbaliștii experimentați din echipă, în frunte cu fostul CFR-ist Cosmin Tilincă, și abordează campionatul cu o formulă de „necunoscuți”. De la reluarea Ligii a III-a, turdenii au capotat în ambele etape, 0-2 acasă cu Seso Câmpia Turzii (echipa ex-utistului Cosmin Văsîie) și 0-5 la Național Sebiș. „Noi mergem la Turda după puncte”, a transmis Lucian Ciba, completat de Sorin Cigan: „Chiar ne punem mari speranţe într-o primă victorie la Turda”.
Lipsește Călin Toseschi, dar cei din Chișineu Criș speră în recuperarea lui Hîrciagă. Europa ar putea intra pe teren cu Fl. Rusu – Condrea, Ban, V. Fritea – Ciornei, Man, Issa, Bucur – R. Fritea, Băd.

Recomandările redacției