pistruReprezenţii PD-L Arad susţin că au reuşit să strângă peste 10.000 de semnături pentru finalizarea pasajelor. De menţionat că aceste semnături s-au strâns în opt zile de la demararea campaniei. „Acest fapt demonstrează că arădenii, şi nu numai, îşi doresc finalizarea pasajelor ca pe o prioritate absolută. Nu este o problemă politică, ci una cetăţenească, doar USL doreşte să o politizeze”, a afirmat deputatul Eusebiu Pistru.

De asemenea, parlamentarul arădean reaminteşte faptul că această campanie a fost demarată pentru sensibilizarea Guvernului, astfel încât la rectificarea bugetară să fie refinanţate şi pasajele Aradului.

„Din păcate, aşa cum am estimat rectificarea bugetară din august a fost negativă la Ministerul Transporturilor, cu un minus de peste 200 milioane de euro. Am rămas din nou fără bani pentru continuarea lucrărilor la pasaje, în timp ce în aprilie sau mai parlamentarii USL erau foarte optimişti, afirmând că sunt bani pentru continuarea lucrărilor”, a declarat Eusebiu Pistru.

Recomandările redacției