Evaluarea națională: patru elevi eliminați în primele două zile de simulare

0
519

Simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VII-a şi a VIII-a s-a desfășurat luni, 11 martie, la proba scrisă la Limba şi literatura română.

În judeţul Arad, din cei 3831 de elevi de clasa a VII-a, au participat 3531 de elevi, iar la clasa a VIII-a, din cei 3613 de elevi înscrişi, au participat 3305. Un elev a fost eliminat la Liceul Tehnologic de Construcţii şi Protecţia Mediului Arad.

Simularea Evaluării Naţionale a continuat în data de 12 martie cu proba scrisă la matematică, iar în 13 martie are loc proba scrisă la limba maternă. Afişarea rezultatelor va avea loc pe 22 martie.

În cadrul zilei de astăzi, când a avut loc simularea la matematică, s-au înregistrat numai puțin de trei elevi eliminați. Copiii au fost de la Școala „Ilarion Felea“ din Arad.

Notele de la simularea Evaluării Naţionale 2019 pot fi trecute în catalog, la cererea elevilor. Elevii cu cerințe educaționale speciale au posibilitatea de a susţine probele din cadrul simulării EN, beneficiind de adaptări ale procedurii de administrare a testelor. Comisia judeţeană de organizare şi desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VII-a şi a VIII-a mulţumeşte tuturor unităţilor şcolare pentru desfăşurarea în bune condiţii a probei scrise la Limba şi literatura română, ne-a declarat Claudius Mladin, inspectorul școlar general al județului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.