Evaluarea Națională s-a derulat în condiții bune

0
212

examen paulisEveniment de importanță majoră în viața elevilor, Evaluarea Națională s-a derulat în bune condiții în școlile din comuna Păuliș, după cum ne relatau responsabili din domeniu. Iată ce ne-au precizat aceștia referitor la aceste aspecte.
„Evaluarea Națională s-a dovedit a fi un real succes pentru profesorii şi elevii celor două școli gimnaziale din comuna Păuliș. Probele scrise ale Examenului de Evaluare Națională s-au desfășurat în data de 23.06.2014 – la Limba și literatura română și în 25.06.2014 – la Matematică“ – au fost precizările.
Luate pe fiecare în parte, situațiile celor două școli au fost după cum urmează. „La Școala Gimnazială din Păuliș au fost înscriși un număr de 21 de elevi, iar promovabilitatea a fost de 89,30%. La proba scrisă de la matematică a lipsit un elev.  Cea mai mare notă a fost la disciplina Matematică 8,65 (Becheș Petrică), iar la Limba și literatura română ce-a mai mare notă fiind 8,10 (Rab Florentina).
La Școala Gimnazială Sabin Mănuilă din Sâmbăteni au fost înscriși un număr de 13 elevi, prezența fiind de 100%, iar promovabilitatea a fost de 92,30%, 12 elevi luând note de peste 5, cea mai mare notă fiind de 8,75 la Limba și literatura română și de 8,50 la Matematică“.
Încontinuare, după cum precizau dascălii din comună „se așteaptă următoarea etapă de admitere computerizată, conform mediilor de ad­mitere se completează fișa galbenă  începând cu 8 iulie 2014.  În funcție de mediile de admitere, elevii  vor fi repartizați computerizat majoritatea optând pentru licee“.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.