Eveniment desfășurat în Parcul Natural Lunca Mureșului, pentru arădenii și copiii lor

0
248

Zeci de copii însoțiți de părinți au petrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, câteva ore plăcute la Centrul de Vizitare Ceala din Parcul Natural Lunca Mureșului, în cadrul evenimentului „Ride on to forest”.

Evenimentul a constat într-o plimbare în familie, cu biciclete, tricilete și trotinete, cu plecare de la kilometrul zero al Aradului spre Centrul de Vizitare Ceala, unde copiii, dar și nu numai, au avut parte de mai multe activități. Între altele, au învățat cum să obțină cerneală din „ingrediente” naturale, s-au lăsat purtați pe tiroliană și au parcurs un traseu cu bicicletele prin pădure, prilej cu care au avut parte și de educație ecologică și au aflat lucruri interesante despre flora și fauna din Parcul Natural Lunca Mureșului.  

Acțiunea a fost organizată de Bianca Morariu PR & Events şi Paula Tamas, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Centrului Municipal de Cultură Arad, R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. și Cercetașii României Phoenix Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.