Eveniment fotbalistic la Păuliș: triunghiular între Păulişana Păuliş, Victoria Zăbrani şi Şoimii Lipova

0
700

Terenul din Păuliş a fost gaz­da unui eveniment sportiv deosebit, apreciat de iubitorii locali de fotbal.
Astfel, după cum ne-a precizat un reprezentant al oficialilor din comună „trei echipe de fotbal de pe Valea Mure­şului: Păulişana Păuliş, Victoria Zăbrani şi Şoimii Lipova şi-au dat întâlnire sâmbăta trecută (20.02.2016) pe te­re­nul din Păuliş, într-un triunghiular disputat foarte in­tens. Meciurile au decurs în condiţii foarte bune iar jucătorii au dat dovadă de o performanţă ridicată“.

Întâlnirile s-au finalizat cu următorele rezultatele: Şoimii Lipova – Victoria Zăbrani 2-0; Păulişana Păuliş – Şoimii Lipova 1-0; Păulişana Păuliş – Victoria Zăbrani 3-1.
În loc de comentarii vizavi de jocul fotbaliștilor, redăm în cele ce urmează declaraţiile antrenorilor celor trei echipe participante, declarații făcute imediat după ce „triunghiularul“ s-a încheiat.
* Dănuț Mițiți – Păuliș: „Sunt foarte mulțumit de evoluația jucătorilor mei, de faptul că au respectat întocmai sarci­nile tactice. Mă bucur și pentru Emil Calancea, se pare că i-am găsit poziția ideală și cu ocazia asta și un om de gol care ne-a lipsit destul de mult. Sperăm ca aceste goluri să-i dea încredere, iar viteza și tehnica sa să ne ajute de acum înainte în atac”.
* Flavius Sabău – Lipova: „Am ajuns cam încărcați din punct de vedere fizic la acest triunghiular, era pe undeva normal să nu arătăm exact așa cum ne-am fi dorit. Dar, chiar și așa, ca și exprimare în teren și număr de ocazii, cred că am superiori ambelor formații. Din păcate, am ra­tat cam mult, iar golul cu Păulișul a fost de Champions League, portarul nu a avut nicio șansă”.
* Leo Pința – Zăbrani: „Nu le puteam cere mai mult băieților după cinci zile cu câte trei antrenamente la Moneasa. Nu căutăm scuze, oricum, doar că asta a fost să fie azi. În special jucătorii noștri tineri trebuie să învețe din aceste meciuri, iar de la partidele ur­mătoare să arătăm mai bine”.­
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.