Ex. pâncotanii Suciu și Ion sunt sebișeni cu acte în regulă: „Acoperite două posturi deficitare, ne vor ajuta cu siguranță”

0
238

După mai multe „divorțuri”, cele mai importante fiind cele de Bujor, Bogdanovici, Keita, Neacșu, Zurbagiu sau Z. Radu, Național Sebiș a reușit să obțină semnăturile a doi fotbaliști importanți, cu experiența ligii secunde. Fundașul Cornel Suciu și atacantul Marius Ion vor fi din nou colegi de echipă cu Andrei Cioară, Gabi Siminic și Ovidiu Mandache, cu care au împărțit vestiarul la Șoimii Pâncota în primăvara acestui an.
Cei doi fotbaliști și-au încercat șansa la o echipă din Liga
a 6-a în Germania, dar nu le-au convenit condițiile și s-au întors în țară. Aici aveau mai multe propuneri, inclusiv de la divzionara secundă, Olimpia Satu Mare, dar Călin Cojocaru s-a mișcat mai repede și bine. „Sunt fotbaliști buni care ne acoperă două posturi deficitare. Au experiența ligii secunde, sunt sigur că ne vor ajuta. Odată cu transferul lor ne-am completat în mare lotul, poate mai așteptăm un jucător-doi”, ne-a declarat managerul-antrenor al grupării de pe malul Crișului Alb. Atât Ion, cât și Suciu vor evolua deseară în amicalul cu UTA, programat la ora 18, la Sebiș.
În schimb, Sebișul nu l-a putut convinge pe Dacian Zdrențan să rămână la echipă. „Spune că nu mai are motivație și vrea să se axeze pe studii, lăsând la o parte fotbalul. E un fotbalist cu certe calități, un copil cuminte care nu are decât 19 ani și tot viitorul în față, dar nu mai vrea să continue”, a mai spus Cojocaru despre fotbalistul crescut de Atletico, care a confirmat deja la nivelul Ligii a III-a la CS Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.