Ex. polistul Ivanov a intrat în vederile UTA-ei

0
374

„Bătrâna Doamnă” este la faza de tatonări cu fotbaliștii vizați pentru creșterea calitativă a lotului ce va susține campania de primăvară, cu scopul de a se lega și mai bine pentru la anul când obiectivul ar trebui să devină din nou, promovarea. Ionuț Popa recunoștea că este foarte interesat de transferul a doi mijlocași sârbi, Janjic și Vidic, însă, recent, în vederile sale a intrat și un alt fotbalist de la sud de Dunăre.
Este vorba despre Dusan Ivanov, fundașul care s-a despărțit recent de ACS Poli Timișoara la cererea sa. Jucătorul are 27 de ani măsoară 1,90 şi este format la Partizan Belgrad. A mai trecut în cariera sa pe la Radnicki Nis (Serbia), Nacional (Portugalia), Jagodina, Radnicki Sombor, BSK Borca, Sindjelic Belgrad, Donji Srem, Borak Cacak (toate Serbia) şi Radomlje (Slovenia). Este și fotbalist de picior stâng, așa cum Popa își dorește pentru centrul defensivei sale, acolo unde a avut doar jucători de celălalt picior.
Oricum, utiștii trebuie să-și calculeze foarte bine pașii și asta pentru că pot utiliza doar doi fotbaliști extracomunitari în același timp pe teren, iar sârbii au acest statut. Cert este că pe lista de priorități a lui Ionuț Popa se află 6-7 fotbaliști cu experiență, la care conducerea clubului ar trebui să lucreze până la finalul acestui an.
Totodată, formația arădeană și-a întins antenele prin țară pentru fotbaliști născuți în anul 2000, știindu-se faptul că din vară divizionarele secunde vor fi obligate să utilizeze cel puțin doi astfel de jucători sau mai mici. La ora actuală, din propria curte, doar David Miculescu, de altfel un fotbalist de 17 ani, cores­punde sută la sută pretențiilor unei formații ce ar trebui să-și propună revenirea în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.