mohaFără îndoială, UTA are încă două-trei posturi deficitare și încă pe axul central. „Alb-roșii” ar mai avea nevoie de câte doi fundași, măcar un „închizător” și chiar un atacant. În acest sens, în ultimele zile la antrenamentele arădenilor au apărut un spaniol și doi sudanezi de națională. Aceștia din urmă, Edmond și Mohamed Izzeldin și-au mai încercat șansa și la Național Sebiș, iar ultimul a și evoluat în partidele oficiale pentru „alb-albaștrii”. Cel poreclit Moha ar putea juca acum și în „alb-roșu” și asta pentru că atacantul de culoare a trecut de primul „filtru” al lui Eugen Trică.
La celălalt, fundașul central Edmond, s-a și renunțat deja, același lucru fiind valabil și în cazul unui mijlocaș spaniol care nu a corespuns așteptărilor. Și transferul lui Pascariu a căzut deocamdată și asta pentru că antrenorul UTA-ei nu-l prea mai agreează pe fundașul central arădean după ce acesta a refuzat să se prezinte la antrenamentul de vineri.
În aceste condiții, sunt șanse mici ca până miercuri, la ora confruntării de Cupă (16,30), să mai fie legitimat cineva. După confruntarea cu FC Bihor, „Bătrâna Doamnă” l-a pierdut și pe Alin Marcu, fotbalist eliminat la Oradea și care acum e suspendat. În fine, următorul meci de campionat, cel de acasă cu ASA Târgu Mureș, va fi programat – cel mai probabil – sâmbătă, la ora 11, pe arena „Francisc Neuman”.

Recomandările redacției